~::masyiemumtaz::~

masYie's

Monday, December 28, 2009

Sem 6..


Salaam perjuangan untuk semua...

Apa khabar? iman dan jasad? moga dalam keadaan baik sentiasa...

Alhamdulillah, tanggal 28 december 2009, telah bermula sem baru bg saya. semester keenam..
Huh... Rasa macam tak percaya pulak..

Hari ini, kuliah telah berjalan. Al maklumlah, seperti biasa Fakulti sy ni, pensyarah2 nyer cukup bersemangat dan rajin untuk memulakan kuliahnya pada waktunya...

Hari ini, ada kuliah Advanced accounting II dan juga AIS; stand for Accounting Information System...
Advanced! Nama subjek pun advanced, mmg advanced ler..
Kami telah diberi satu assignment...

AIS pula, kami diberi satu artikel. Artikel itu, saya rasa agak menarik dan tertarik. Ia berkenaan FACEBOOK...
Zaman la, ramai yang menggunakan ruang FACEBOOK untuk berhubung.

Lecturer kami membuat perkaitan Facebook dengan Subjek AIS ini. Menurutnya, IT akan memberi kesan kepada kehidupan kita. Sama ada baik dan buruk. Semua orang mempunyai sumber masa yang sama; iaitu 24 jam sehari.
Maka dengan itu, kita perlu pandai mengurus masa kita dalam kehidupan seharian...

Ok lah... setakat tu ja celoteh saya...

Semoga semester ini, lebih baik dari semester sebelumnya..

Allahu Ta'ala A'alam..


" CHANGE"




No comments:

Post a Comment

Komen laa.. walau seAYAT... hehe.. Syukran! =)