~::masyiemumtaz::~

masYie's

Saturday, January 9, 2010

Ya ALLAH...


Assalamu'alaikum...

Salam perjuangan dan kasih sayang serta kesetiaan...

Alhamdulillah thumma alhamdulillah...

Fuhhh.... lame gak yer tak update blog ni... apa nk jadi nie??? huhu... Come on la masyie... Apa anda dah buat ni? malas nak fikir ja yer... Huhu... membebel kepada diri sendiri...

Jutaan kemaafan kepada pengunjung-pengunjung semua.

Sesungguhya, saya agak kurang ada masa untuk meng"update" blog ni akhir2 ni...
seriously, banyak benda ingin diceritakan dan dikisahkan tapi masa itu lebih penting untuk ke perkara yang utama lagi. Saya hanya mampu titipkan dalam diari diri hati dan jiwa..( huh)


huh... Ni pun, saya baru sudah berprogram bersama warga kolej kediaman... Seronok...
Tapi, hari ni roomate saya tiada buat hari ni dan esok.. Dia p kem. So, keseorangan la malam ni. Ok, malam ni ada meeting untuk ke Melaka esok!..

Buat diriku, semoga rajin2 untuk menaip something walau seayat... Hehehe..

Ok.. Sehingga berjumpa lagi..

Selamat berjuang!

"CHANGE"


No comments:

Post a Comment

Komen laa.. walau seAYAT... hehe.. Syukran! =)