~::masyiemumtaz::~

masYie's

Tuesday, October 18, 2016

Masyi Bersiaran Semula

Hai..


Assalamu'alaikum..
Apa khabar iman dan hati semua?

Harap sihat sejahtera.

Lama kan MM x bersiaran.. 

Sejak pregnant. Pastu alami banjir. Pastu Bersalin. Membesarkan puteri sambil niaga online. (Nanti kita sembang)

Semua tu alassan jer kan MM x bersiaran.. padahal boleh jer.. Nak seribu daya tak nak seribu dalih kan.. Tu tandanya MM banyakss sgt alasan.

MM sekarang dah ada seorang Puteri bernama Nurul Mu'izzatun Najah binti Muhammad Zzulkhibrie. Boleh panggil Izzah, Najah. Sekarang dah Setahun 8 bulan.. (hehehe.. lama bonar x hupdate blog.. Nasib baik ingat password lagik)


.....................


Haa... Sekarang MM join makan dan jual Shaklee. Produk ni mula2 hari tu nak beli jer.. Tapi bila lama2 rasa rugi pula x join ahli. Sebab bila join ahli kita beli barang dengan lebih murah dan dapat point. Cukup point minimum sebulan tu sebanyak 150un, maka kita akan dapat bonus kurang lebih 20ringgit gitu. (Dah la produk baguss.. dapat bonus pulak,.. heee.. Untungnya..)

Selain dapat bonus tu, sejak amalkan cara hidup sihat dengan mengamalkan supplemen SHAKLEE ni, alhamdulillah saya bertambah saya dan Family kecil bertambah sihat. Jarang demam. Alhamdulillah,

Kalau ada yang nak jooin Shaklee bolehla hubungi MM di talian 019-255 9666 

hihi..

Nnti sy cerita kelebihan produk pulak ya..


No comments:

Post a Comment

Komen laa.. walau seAYAT... hehe.. Syukran! =)