~::masyiemumtaz::~

masYie's

Friday, April 19, 2013

Sok Sek PRU-13 Versi MM - Part 3

Assalamu'alaikum...
Allahumma Solli 'Ala Muhammad..
Wa'ala Ali Muhammad..

Haaaaa.... Jeng.. Jeng.. Jeng.. Jumpa lagi....

Haa.... Citer PRU13 lagi... Almaklumlah.. Tengah hot & Spicy... Kang citer next time dah x sedap.. original ja rasanya... hehehe.. Ada pulak gitu ya.. Kali ni lah kita bantai kaw kaw punyerr.... ehehe

Kali ni dapat mesej via What'sapp (WA) dari salah seoarng Geng MM....

"Masyi... Hahaha.. Nyonya tempat akak dah tukar parti.. Susah giler nak basuh otak dia.."

Saya reply : "Dah tukar parti? Dia beli nombor kot.." (Nyonya ni kaki nombor..)

"Hahaa.. Bertahun-tahun bos akk suruh tukar, tapi dia xnak. Hari ni dia bagitahu akk nak tukar... Kelakar betul.."

Saya reply : "Hahaa.. Ini kalilah.. Kasi tukar maa.. Akk cakap la macam tuh.. Nyonya.. Nyonya..."

"Tu lah.. Akk cakap jugak macam tuh.. Cina-cina sini semua PAS.. Cina pandai.."

Saya reply : "Cina senang buka minda.. Melayu ni susah sikit. Lagi-lagi dok ceruk.. Yang tengok TV3, TV1, Utusan Meloya, Berita HAiran... Memang payah..."

"Hahahaha... Masyi.. MElayu tempat akk pun ramai tukar..."

Saya reply : "Alhamdulillah... In shaa Allah... Dengan keizinanNYA ISLAM dan PAKATAN RAKYAT Menang..."


..........................

KAwan-kawan MM ni suka ngadu atau cerita atau nak tanya atau nk beritahu hal-hal kenegaraan dan politik dengan MM. So input dan output untuk MM jugak.

Teringat kata-kata seorang Murabbi MM, "enti jangan dok syok sendirik ja dengan dunia dan sahabat enti, tapi kawan-kawan enti yang tak tahu atau ingin tahu enti biarkan mereka.. Itulah sebenarnya mad'u enti..."

TERIMA KASIH MURABBI....


Ok kawan-kawan.... Jangan lupa tarikh ini 5.05.2013, 8 pagi hingga 5 petang... Sila semak daftar pemilih anda ya bagi yang sudah mendaftar dan layak untuk mengundi.


INI KALILAH....
SAVE MALAYSIA 112...

Bukan Sekadar Angka... Mari realisasikan...


2 comments:

  1. yup.. mari sini MM... bantu IM.. ramai yang masih atas pagar.. kesian sangat sangat.. tapi IM xde skill macam MM....

    selit sikit2 je la...usaha!

    allah ma'ana.. ameen ya robbana..
    +ve plezzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. classss.... MM pun biasa2 jer...

      Yang penting jgn guna taktik Fitnah...

      KIta explain apa yang kita tawarkan.. bukan hentam apa pihak lawan.. huhuhu

      Delete

Komen laa.. walau seAYAT... hehe.. Syukran! =)