~::masyiemumtaz::~

masYie's

Wednesday, April 24, 2013

Wajah Calon N11-Ijok, P096 Kuala Selangor

Assalamu'alaikum....
Allahumma Solli 'Ala Muhammad
Wa 'ala Ali Muhammad.

Alhamdulillah... Allahu Akbar...

Saja nak share kat blog gambaq calon di Parlimen MM...

Kiri : DR DZULKEFLY BIN AHMAD
Tengah : DATO' SERI ANWAR IBRAHIM
Kanan : DR IDRIS BIN AHMAD

haaaa..... Nama ayah calon-calon ni sama... Nama ketua kampung  Bukit Badong a.k.a abah MM pun sama, AHMAD!!!...

Tapi lain emak bapak tau.. Kebetulan sama...

Gamabr di atas di snap ketika DSAI mai kampung MM. Ada ceramah Penerangan pada 22 April 2013.

##Maaf.. MM tak sempat nak kemaskini blog ni. sekejap2 ja. Almaklumlah, sekarang tengah busy kempen. Tu satu hal... Dalam masa sama, sekarang ni tengah peak period of accounting. That's mean, banyak company SDN BHD nak buat audit report dan AGM. Due date 30 June 2012 bagi period ending 31 December 2013.. (satu hal yang akan MM kongsikan suatu hari nanti..)##

**Curi-curi masa  update ni, sebab minggu ni ada 5 report yang urgent...Ok MM chow chin chow dulu ya..
Jangan lupa mengundi... **

UNDILAH PAKATAN RAKYAT....
INI KALILAH... 


5 MEI 2013

No comments:

Post a Comment

Komen laa.. walau seAYAT... hehe.. Syukran! =)